Hoe Zenzele data te koop van 'n plaaslike verskaffer

2 minutegelees

Daar is twee maniere om data van 'n plaaslike verkoper te koop.  Sommige verkopers het krapkaartstylbewyse, terwyl ander elektroniese koopbewyse is.  Krapkaartbewyse is van karton gemaak en het krapstroke op die rug om die kodes weg te steek.  Elektroniese koopbewyse word vanaf 'n toestel aan u verkoop en kom na u telefoon as 'n SMS met die kodes.

Wanneer jy data van 'n plaaslike verkoper koop, sal hulle jou 'n bewysstuk met twee kodes daarop verkoop:

1. Bewysnommer
  2. Bewys PIN

Wanneer jy aan 'n Zenzele-hotspot gekoppel is, sal die hotspot-bestemmingsbladsy 'n vorm hê waar jy jou bewys kan gebruik

Zenzele hotspot bestemming bladsy

Jou bewys sal so iets lyk:

Zenzele hotspot bestemming bladsy

Jy voer die ‘Voucher Num’ in die boonste boks en die ‘Voucher Pin’ in die onderste boks op die Zenzele hotspot landing bladsy en klik dan op die ‘Login’ Knoppie. Jy sal aangemeld en herlei word na die aangetekende statusskerm.

Bewys internet status skerm

kennisbasis