Waar kry ek 'n Zenzele-foon?

1 minuutgelees

Zenzele is 'n SIM-vrye internetdiens.  Zenzele verkoop nie fone of toestelle nie, aangesien jy enige wifi-geaktiveerde toestel op die Zenzele-netwerk kan gebruik.  Jy kan 'n foon koop wat nie aan enige netwerk gekoppel is nie en toegang tot ons netwerk verkry deur dit te gebruik.  Baie van ons kliënte sal 'n foon gebruik met 'n SIM van een van die sellulêre netwerkverskaffers en dan aan ons Wi-Fi-netwerk koppel waar moontlik om voordeel te trek uit ons wonderlike pryse vir data.

kennisbasis