Hoe registreer ek vir elektroniese vendusie?

2 minutegelees

Voordat u begin, moet u 'n e-posadres of 'n Facebook-rekening hê.  U kan dan by die vending-aansoek aanmeld by https://voucher.zenzele.africa .

Stap 1

Voucher Login lyk so in 'n telefoonblaaier.

Stap 2

Om aan te meld, moet u op die 3 mate regs bo klik om toegang tot die aanmeldknoppie te kry

Stap 3

Aanmeld opsies

Daar is 'n paar opsies wat u het om aan te meld.  As u 'n Google-rekening of Gmail-adres het, kan u op die knoppie 'Gaan voort met Google' klik en aanmeld met die rekeningbesonderhede.  As u 'n Facebook-rekening het, kan u op die 'Gaan voort met Facebook' -knoppie klik en met die rekeningbesonderhede aanmeld.  As u nie een van die twee het nie, moet u op die skakel 'Teken aan' klik om 'n nuwe rekening te registreer.  Sodra jy aangemeld het, sal jy 'n blokkie soos die een hieronder sien

Stap 5

Klik op die 'Registreer'-knoppie om as verkoper te registreer. Dit gee u die verkoper-spyskaarte wat u benodig om u voorraad te koop en aan kliënte te verkoop.

kennisbasis